Търсят шофьори на нови камиони, 3200 лв. начална заплата

Поддръжката и логистичната помощ се поемат изцяло от фирмата

Търсят шофьори на нови камиони, 3200 лв. начална заплата

„Търсим шофьори, които да карат само нови камиони, в пълна гаранция, из цяла Европа. Чистата стартова заплата е 3200 лв., а след третата година може да достигне 4200 лв.“

Това обявиха от българската фирма за международен транспорт „Ем Джи 05“ и поясниха, че имат едни от най-високите възнаграждения в бранша. На всеки шофьор се предлага обучение и безплатно ново работно облекло. Ако има нужда от съдействие или логистична помощ, му се осигуряват 24 часа в денонощието.

Подобни привлекателни условия са възможни, благодарение на новаторския модел на работа на фирмата. Тя е единствената компания у нас, която наема нови влекачи и ремаркета от други транспортни фирми, а не ги закупува.

Камионите се връщат на притежателя преди изтичане на гаранцията (след не повече от 3 години) и се вземат нови. По този начин шофьорите се чувстват винаги комфортно и карат „композиции“ в пълна гаранция.

Под наем са дори и гумите. Не се налага шофьорите да се отклоняват от курса си и да търсят сервиз за подмяна, който може да ги „вземе“, а самите сервизи идват на място, в удобно за водачите време.

Моделът на компанията позволява добро планиране и бърза реакция. Когато има нови договори, веднага се осигуряват допълнителни превозни средства и допълнителна работа. До 48 часа след сключване на договор за нова дейност, шофьорът може да тръгне на път. Това не е възможно, ако камионът не е под наем – трябва първо да се поръча, после да се чака доставка, а това може да коства самата поръчка.

„Когато се превозват храни, най-важното нещо е да се спази срокът на доставка. „Кошмарно е камион да спре. Една от гаранциите да не се случи, е да е нов, взет под наем. Нашият модел позволява да планираме пускането на нови камиони с шофьори доста напред във времето и ни прави конкурентни в цяла Европа“, коментират от „Ем Джи 05“.

Почти цялото сезонно производство на ябълки в Северна Италия се превозва в Европа от родната фирма. Компанията транспортира и продуктите на най-големия европейски производител на концентрати за мляко и мармалад, както и хранителните изделия на eдин от лидерите в хранителните стоки, с 15 хил. магазина в 12 европейски страни.

Дружеството започва дейност през септември 2011г. с 2 камиона „на старо“ и 5-ма служители. Сега камионите и ремаркетата са вече над 50, а служителите – над 80. До края на 2016 г. ще бъдат открити още 20 нови работни места.

„Ем Джи 05“ специализира в хладилни превози на хранителни стоки (т.нар. „температурен транспорт“) извън България, на територията на ЕС. Авторитетна бизнес класация я поставя на второ място сред най-бързо развиващите се компании в бранша у нас.

Коментари: 0