Трейс Груп Холд - строител с достойнство

Никой не може да спре времето, но се случва да го изпреварим

Трейс Груп Холд - строител с достойнство
"Трейс Груп Холд" е българска компания, която успешно развива своята дейност на европейския строителен пазар. Дружеството е едно от най-големите в строителството на България и е регистрирано на Българската фондова борса през 2007 г. Обединява строителни, проектантски и търговски фирми, успешно развиващи своята дейност на територията на България, Сърбия, Германия и Чехия. Част от групата е фондация “Трейс за хората” - неправителствена организация, изцяло в обществена полза.


В Трейс Груп Холд работят около 2000 служители на средна възраст 33 години. “Уважение, провокиране, изграждане - това са принципите в отношението към хората, които следваме в холдинга.  Да работиш по-умно се цени повече от това да работиш по-упорито и за мен е особено важно хората да са мотивирани, креативни, да се вълнуват от това, което правят. В екипната работа добрите “играчи” са ангажирани и фокусирани върху проблема или проекта, не върху себе си”, казва проф. Николай Михайлов.

Пътешественик на времето, проф. Михайлов създава реалност в бъдещето,  реалността на оптимистичния човек, който носи и променя света. С увереност и отдаденост проф. Михайлов “строи пътища към Дома”,  дава шанс на млади, амбициозни и образовани българи да развиват своята професионална кариера и да градят живота си в България, ревностно защитава професията строител, брани авторитета на университетския преподавател.  Пазител е на българщината.


“Никой не може да спре времето, но се случва да го изпреварим. Важна е не скоростта, а пътят, който избираме, за да стигнем до края”, казва проф. д.и.н. инж. Николай Михайлов, председател на Надзорния съвет на "Трейс Груп Холд" АД.

"Тайната на успеха е в правилните решения. Тайната на правилните решения е в опита, а тайната на опита е в неправилните решения. Всяка грешка е стъпало към мъдростта, важното е да не губим целта и посоката", казва още той и добавя: "Най-истинската стойност на успеха е удовлетворението, че това, което правиш и създаваш, води до положителни резултати в процесите, които управляваш, и за добруването на общността!"

Текстът е част от книгата "Успешните компании" 2018.
Коментари: 0