\"Успешните компании\" 2018 вече е в книжарници \"Сиела\"

Изданието е двуезично - на български и английски език

\
Второто издание на "Успешните компании" е вече на пазара. Първият тираж на тазгодишната двуезична книга ще е насочен основно към корпоративни и институционални клиенти - компании, държавни институции и делегациите, участващи в заседанията от програмата на председателството на Съвета на Европейския съюз.

Още от днес обаче всеки може да си закупи луксозната книга с дебели корици от книжарници "Сиела", които се явяват ексклузивен партньор на Списание Икономика при разпространението.

В книгата са представени едни от най-добрите фирми в България - резултатите от дейността им и вдъхновяващите истории за пътя, който те са извървели до постигането на успеха.

Анализът на избраните дружества обхваща цялостната им дейност и включва финансовите показатели на фирмите, реализираните от тях инвестиции, създадените работни места, социалната им ангажираност и добрата репутация на търговската марка.

Фирмите могат да поръчат определен брой книги и от офиса на Списание Икономика, като пишат на: office@economic.bg или reklama@economymagazine.bg.
Коментари: 0