Вече е ясно колко ще струва iPhone7

Новият модел е с повече памет, без жак за слушалки и в три версии

Вече е ясно колко ще струва iPhone7

В мрежата се появиха все повече подробности за новия смартфон на Apple - iPhone 7, съобщава Mobipicker, позовавайки се на анонимен източник от Китай.

Смартфонът ще се появи в три версии: стандартна, Plus и Pro. Първите две версии се различават само по размера на екрана и ще приличат на предишните модели. И двете устройства ще работят с процесор A10, оборудван с 2 GB оперативна памет. iPhone7 Pro ще има A10Х процесор и 3 GB оперативна памет.

Съобщава се още, че устройствата ще се появят в три модификации: с 32, 128 и 256 GB памет. В зависимост от обема памет, цените на iPhone 7 и 7 Plus ще бъдат съпоставими с текущите цени на iPhone 6S и 6S Plus.

Стойността на iPhone Pro в Китай ще бъде 7088 юана, или около 1880 лева за 128 GB памет и този с максимална памет от 256 GB ще надвишава 2000 лева.

Информацията, че новите модели на Apple ще са без жак за слушалки, се оказва вярна. Докато свикнат потребителите, технологичният гигант пуска адаптори, които се свързват към смартфона и позволяват свързване на старите слушалки.


По-рано излезе информация, че iPhone 7 може да излезе и през 2017 година.

Компанията все още не е потвърдила информацията за цената и характеристиките на телефона, но досега почти всички предположения, се оказва верни.

Коментари: 0