Водещи бизнес университети гостуват в София

Световният лидер в организиране на МВА събития се завръща у нас

Водещи бизнес университети гостуват в София
236 ~ 2 мин. четене

На 9 ноември в "Шератон София Хотел Балкан" ще се проведат срещи от есенния тур на Access MBA, на които български младежи и представители на водещи бизнес университети ще се срещнат лице в лице. Сред тях са: IE Business School, Vienna University of Economics and Business, The University of Sheffield, American University in Bulgaria, Esade Business School, Manchester Business School, SDA Bocconi, Rotterdam School of Management и много други!

Срещите ще се проведат от  16:30 до 22:00 часа. 

Всички, записали се за събитието, ще могат да се възползват от следните преимущества: индивидуални срещи (Оne-to-one ) с представители на топ бизнес училища, интерактивни консултации и семинари относно вашата MBA програма с експерти и възпитаници на бизнес училищата, индивидуални консултации за подготовка за теста GMAT, многобройни възможности за стипендии. Всички индивидуални срещи за обсъждане на подходящи програми продължават 20 минути.

Access MBA оценява потенциала за прием в МВА програмите на всеки един кандидат, който се регистрира за участие в събитието. Като вземат предвид целите и предпочитанията на кандидата, експертите от „Квалификационния център” на Access MBA, ги ориентират към подходящите програми.

MBA програмите са отлична възможност за всички, желаещи да се развиват професионално в сферата на бизнеса. Според проучване на GMAC от 2014 г. близо 90% от завършилите МВА програми получават мечтаната работа и получават средна начална заплата в размер на 100 000 щ.д. 

За да получите своята безплатна покана за събитието може да се регистрираре тук.

Ако се интересувате и от Магистърски програми, може да се регистрирате и за събитието Access Masters , което ще се проведе в същия ден , на същото място.

Повече новини, полезни статии, съвети, видео, честно задавани въпроси във форума на www.prepadviser.comНа посочения адрес, може да намерите всичко,  което трябва да знаете за процеса по кандидатстване за MBA и Master безплатно. 

Подкрепи Economic.bg