Windows 10 ще бъде пуснат на етапи

Компанията ще се съобрази с първите отзиви на потребители и компании

Windows 10 ще бъде пуснат на етапи

Разпространението на Windows 10 ще започне след 29-ти юли. Microsoft публикува подробности за етапите, по които ще бъде реализирано разпространението.

На 29-ти пълната версия на Windows 10 ще получат потребителите, които в момента са в програмата Windows Insider и тестват пробните версии на оперативната система в момента. След това ще стартира и анализ на компютрите, които са резервирали обновление до Windows 10 чрез поканата, която трябва да са получили през миналите няколко седмици.

След излизането на пълната версия, в случай на открити проблеми, потребителят ще бъде уведомен и посъветван как да ги реши. Компанията не дава конкретни срокове колко време ще отнеме процесът, но постепенно ще ускорява темпото.

Компанията ще се съобрази с отзивите на всички потребители и компании, които вече използват платформата и ще отстранява проблеми и ще внася корекции, които ще се отразяват в обновленията за Windows 10.

Бизнес версиите на Windows 10 и Windows 10 Education ще са налични от 1-ви август, а Windows Pro ще се предлага още от 29-ти юли.

Коментари: 0