Започват предварителните поръчки на новия флагман на Sony Xperia XZ2

Xperia XZ2 идва с нов дизайн, с гладка форма от 3D стъкло и разполага с 5.7-инчов HDR Full HD+ 18:9 дисплей

Започват предварителните поръчки на новия флагман на Sony Xperia XZ2

Мтел и Теленор обявиха, че започват предварителни записвания и поръчки за новия флагман на Sony – Xperia XZ2. Клиентите, които поръчат устройството онлайн на mtel.bg от 20 март до 3 април, ще го получат в комплект с безжични слушалки SonyWH-1000XМ2.

Смартфонът ще бъде наличен в търговската мрежа на Мтел за 49.99 лева на месец или за 999.99 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL.

Теленор също предлага възможност за участие в кампания за регистрация на интерес за покупка на Xperia XZ2 от Sony. Потребителите, които се регистрират в рамките на кампанията и закупят смартфона ще участват и в томбола за 20 броя безжични слушалки Sony WH1000XM2.

Потребителите могат да заявят интереса си за покупка на Xperia XZ2 от днес до 23:59 ч. на 9 април 2018 г. на официалната страница на кампанията и да го закупят непосредствено след старта на официалните продажби на смартфона в България на 10 април 2018 г.

Регистриралите се на официалната интернет страница на кампанията в този период ще могат да закупят на цена в брой или да вземат на лизинг новото си устройство при сключване на нов договор за мобилни гласови услуги в избран от тях магазин от търговската мрежа на Теленор.

Всички потребители, регистрирани на сайта на кампанията и закупили устройството в брой или са го получили на лизинг при подписване на договор за мобилни услуги в периода 10 - 23 април 2018 г., ще участват и в томбола за спечелване на една от 20 безжични слушалки Sony WH-1000XM2. Печелившите от томболата ще бъдат обявени на сайта на кампанията на 30 април 2018 г.

Xperia XZ2 идва с нов дизайн с гладка форма от 3D стъкло и разполага с 5.7-инчов HDR Full HD+ 18:9 дисплей. Повърхността е изградена от Corning® Gorilla® Glass 5 и метална рамка за по-голяма издръжливост. Xperia XZ2 е със сертификат IP65/IP68  и е устойчив на намокряне и разливане.

Флагманът на Sony е оборудван с Motion Eye™ камера, предоставяща за първи път в света възможност за 4K HDR видео заснемане със смартфон. Видео заснемането на бавен каданс позволява снимане с 960 кадъра в секунда и вече е възможно във Full HD резолюция.

Безжичните шумопотискащи слушалки Sony WH-1000XM2, които ще се предлагат в комплект с Xperia XZ2 при предварителните продажби онлайн, осигуряват автентичен звук благодарение на High-Resolution технология. Моделът намалява изкривяването и позволява да се доловят всички нюанси на музиката. Слушалките включват и 40-мм възбудител с диафрагма от течнокристален полимер (LCP) за тежките ритми и могат да възпроизвеждат пълен набор от честоти до 40 kHz.

Xperia XZ2 работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845 с X20 LTE, като благодарение на гигабитовото LTE решение от второ поколение, позволява още по-бързо сваляне на данни. Мощността на батерията 3180 mAh.

Смартфонът предлага ново изживяване за сетивата чрез добавянето на осезаемо усещане при допир. Това се случва с помощта на новата Dynamic Vibration System на Sony, която анализира аудио информацията и вдъхва нов живот на филмите и игрите. Моделът разполага с мощни предно разположени стерео високоговорители, които с помощта на S-Force Front Surround технологията,  са най-мощните Xperia високоговорители досега.

Коментари: 0