Кариера - Информационна агенция Economic.bg

КариераСъздаден през 2012 г., в силно конкурентна среда, Икономическият портал Economic.bg успя да изгради своето име и да разшири своята аудитория многократно. В тази връзка вече на няколко пъти разширяваме екипа си, а тенденцията е това да продължава и за в бъдеще.

Затова, ако смятате, че професията журналист е точно за вас, ако сте мотивирани да задавате въпроси и да търсите отговори, ако сте отговорни към това, което правите и искате да помогнете на хората да си отговорят на въпросите „Защо“ и „Какво следва“ от дадена новина, тогава Ви призоваваме да ни изпратите вашата автобиография. Ние ще я запазим, за да се свържем с Вас, когато търсим хора за нашия екип.

Economic.bg гледа отговорно и към младите хора, които завършват своето обучение и искат да започнат своя журналистически път. Нашата стажантка програма е отворена постоянно, като при показването на добри резултати може да бъде предоставена работа на пълен работен ден.

Кандидатите могат да ни изпращат автобиографии и снимки на: rabota@economic.bg постоянно. С одобрените по документи ще се свържем, когато има свободни позиции.

Информацията, която предоставяте, е поверителна и попада под защита на ЗЗЛД. Дружеството се задължава да я използва единствено за целите на подбора.
ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини