3 дни до края на гласуването в \"Мистър и Мисис Икономика 2013\"

Хиляди хора вече дадоха гласа си за компанията, която смятат за свой фаворит

256 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Остават по-малко от 3 дни до края на гласуването в категорията "Корпоративна социална отговорност" на конкурса "Мистър и Мисис Икономика 2013". Хиляди хора вече дадоха гласа си за компанията, която смятат за свой фаворит. Гласуването е на сайта на конкурса и не изисква регистрация.

Екипът на списание "Икономика" е подбрал 60 фирми, които се състезават за престижното отличие. Представителят на отличената компания ще получи статуетката "Рибарят и златната рибка", с която традиционно се награждават победителите в отделните категории на конкурса.

Крайният срок за гласуването е 24 ноември, неделя в 23.59 ч. Бляскавата церемония ще се проведе на 26 ноември, вторник, в Националния исторически музей (НИМ).

"Мистър и Мисис Икономика" е най-значимият икономически форум в България. Конкурсът се организира всяка година от списание "Икономика", като се награждават личностите и компаниите, които през съответната година имат най-голям принос в развитието на българската икономика. Тази година освен двете големи награди - "Мистър Икономика" и "Мисис Икономи", признание ще получат мениджърите на още 6 компании, номинирани в останалите категории.

Подкрепи Economic.bg