400 хил. винетки пуснати за продажба

177 хил. стикера за леки автомобили са пуснати в пунктовете из цялата страна

196 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Близо 400 хил. винетки са пуснати в разпространителната мрежа в цялата страна. В над 3 хил. пункта са налични общо 177 хил. стикера за леки автомобили.

„Отпечатани и заредени на склад за стартиралия вече летен сезон на пътуванията са достатъчни количества винетни стикери от всички разновидности за всички видове леки и тежкотоварни автомобили”, обясни управителят на „ВС 12-17” Кирил Димитров.

Винетки могат да бъдат намерени в над 3000 разпространителни пункта в цялата страна. Стикерите са достъпни в клонове на Български пощи, както и в бензиностанциите на Лукойл, OMV, Петрол, Еко България, Шел, Круиз, Ромпетрол, Низпетрол. Винетки могат да се закупят и от Пикадили, Офис 1, клоновете на EasyPay и Браво Инвестмънтс и други.

От началото на дистрибуционния период до 10 юни са продадени близо 2.8 винетки от всички разновидности. Спрямо 2012 г. се запазва нивото на търсене на винетки стикери при леките автомобили. Значителен ръст в продажбите на седмични и месечни стикери, се наблюдава при тежкотоварните автомобили. Причината е намаляването на цената им и повишаването на еднодневните стикери.

Подкрепи Economic.bg