Алфа ТВ на „Атака“ щурмува офис на Стефани Дюмортие

Репортер и оператор на телевизията са опитали да влязат в сградата на аташето по образованието към френското посолство у нас за интервю, но нейн отказ е станал повод за агресивно поведение от тяхна страна

252 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Нов скандал около партията на Волен Сидеров "Атака" се е разиграл днес. Екип на телевизия "Алфа" е опитал да влезе в офиса на аташето по образованието към френското посолство у нас Стефани Дюмортие във Варна, за да вземат интервю от нея. Тя обаче е отказала и това е станало повод за агресивно поведение от страна на репортер и оператор на телевизията, съобщава "Дневник".

Случката се е разиграла в сградата на Франкофонския център във Варна на ул. "Асен Златаров",  където се намира офиса на Дюмортие, чието име стана публично известно с това, че е направила забележка на Волен Сидеров в злополучния полет от София до Варна, заради ситуацията в който главният прокурор поиска имунитета на депутата.

Малко след случката тази сутрин от франкофонския център във Варна са подали сигнал в полицията, откъдето на мястото е бил изпратен екип.

В момента Стефани Дюмортие, както и служители на Франкофонския център във Варна, се намират в сградата на Първо районно управление на МВР във Варна, допълва изданието. От областната дирекция на МВР в града са потвърдили пред OFFNews за случая.

Коментари: 0