„Армеец“ с по-дълъг период за подаване на заявления

Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от сайта на дружеството

216 ~ 1 мин. четене

ЗАД Армеец информира клиентите със щети, нанесени от опустошителната градушка в района на София, че центровете за регистрация на щети ще приемат заявления с удължено работно време.

Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от сайта на дружеството, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили - регистрационен талон) .

Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39 или в някой от центровете за регистрация на щети в гр. София: ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425, ул. "Бяло поле" № 8Д.

Щети, нанесени в гр. София, в рамките на горепосочения срок, клиентите могат да регистрират и в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

Всички екипи на дружеството ще бъдат мобилизирани, за да се осигури бързо и навременно обслужване на клиентите.Подкрепи Economic.bg