БДЖ обяви предварителна продажба на билети за Великден

Продажбите ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната в периода от 22 април до 7 май

124 ~ 1 мин. четене

От днес, 22 април, БДЖ въвежда предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички категории бързи влакове за Великденските празници, съобщиха от железницата. Предварителната продажба на билети, която железопътният превозвач стартира, ще се извършва във всички гари и железопътни бюра в страната за периода от 22-и април до 7-и май.

Обичайният срок за предварителната продажба на билети е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да го удължава, в случаите когато предстоят по-дълги празнични периоди. По този начин „Холдинг Български държавни железници“ ЕАД дава възможност на своите клиенти да планират предварително своите пътувания, своевременно да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 15 дни преди самото пътуване.

„Холдинг БДЖ“ ЕАД предвижда да осигури допълнителни вагони за влаковете, които пътуват по основните направления в страната. Клиентите на железницата могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

Подкрепи Economic.bg