Етиопци ще развиват земеделие у нас

Компанията Al Sulaiteen Group of Companies търси бизнес партньори в областта на производството и търговията с малки култиватори и трактори за обработка на земя, осветителни тела, генератори и други

324 ~ 1 мин. четене

Регионалният директор на етиопската компания „Al Sulaiteen Group of Companies“ Plc Бедру Султан посети БТПП и се срещна с председателя на Палатата Цветан Симеонов. В срещата участва и изпълнителният директор на “Булгаргеомин” Георги Раковски.

„Al Sulaiteen Group of Companies“ Plc - Етиопия работи основно в сферата на селското стопанство. Компанията търси ново надеждно сътрудничество с български бизнес партньори в областта на производството и търговията с малки култиватори и трактори за обработка на земя, осветителни тела, генератори, водни помпи и турбини, оранжерии, хладилни складове, стъклени опаковки за хранителна промишленост.

Представяйки етиопската фирма, Бедру Султан отбеляза, че тя работи в тясно сътрудничество с правителството на Етиопия и че получава финансиране от Катарски инвестиционен фонд.

Председателят на БТПП запозна госта с дейностите на Палатата и изрази готовност за съдействие за намирането на надеждни български партньори на етиопската фирма.

Подкрепи Economic.bg