Фалшив сигнал за бомба опразни Общинска банка (обновена)

Двата офиса ще останат затворени до утре сутрин

264 ~ 1 мин. четене
Автор: Атанас Христов

Сигнал за бомба е бил подаден в два клона на Общинска банка АД. Това съобщиха за www.economymagazine.bg специалистите по връзки с обществеността на финансовата институция. Малко по-късно стана ясно, че сигналите са били фалшиви, обясниха от банката.

Служителите са били евакуирани, след като жена е подала сигнала на спешния телефон 112. Според неизвестната засега жена са поставени взривни устройства в клоновете на Общинска банка на ул. "Денкоглу" и на бул. "Черни връх" в столицата. След като служителите на банките са били евакуирани полицията е започнала проверка на сигнала.

"Тази сутрин, към 10 часа в Общинска банка АД София бе получен сигнал за поставени взривни устройства. Женски глас е съобщил, че са заложени бомби в банковия клон, който се намира на ул. "Денкоглу" и в изнесеното работна място на бул. "Черни връх". След проверката на офисите от МВР е установено, че сигналът е фалшив. Според правилата за сигурност след проверката служителите могат да се върнат към нормален режим на работа. С оглед  спазване на всички изисквания и за да се осигури спокойствие на клиентите на банката, офисите ще останат затворени до утре сутринта".

Подкрепи Economic.bg