"Kметът на Смядово е открил повече работни места от Орешарски"

Бойко Борисов, председател на ГЕРБ

Цитат на деня:

148 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

"Посетих центъра за хора с лека умствена изостаналост в с. Веселиново и искам да ви кажа, че кметът на община Смядово е открил повече работни места от Пламен Орешарски"

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който заедно с кмета на община Смядово Иванка Петрова, избрана от листата на ГЕРБ, откриха центъра за настаняване от семеен тип за хора с лека умствена изостаналост в село Веселиново. В центъра ще бъдат осигурени 14 работни места на хора от населеното място. Цялата стойност на проекта е малко над половин млн. лв., като 270 хил. лв. са собствени средства на община Смядово, а 238 хил. лв. са усвоени по оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

При бюджет от 5 млн. лв. на общината, Иванка Петрова от ГЕРБ е усвоила 8 млн. евросредства за последната година и половина. "Поздравявам нея и екипа й. А управляващите само лъжат. Обещаха да сторят "Белене", но няма да го сторят. Обещаха вдигане на данъците, но няма да ги вдигат. Обещаха увеличение на пенсиите, но няма да ги увеличат. Нищо градивно не може да се направи в това Народно събрание.

Подкрепи Economic.bg