Мобилно приложение ни избавя от мързела

Carrot е разработен за устройства, използващи операционната система на Apple - iOS

160 ~ 1 мин. четене
Автор: Димитър Вучев

Ново мобилно приложение, наречено Carrot, ще помага на всеки, който иска да се пребори с мързела и постоянното отлагане на важни задачи, съобщава онлайн порталът Mashable.

Приложението работи по прост начин - потребителите правят списъци със задачи, които искат да изпълнят в определен срок и Carrot следи за спазването на графика. Ако клиентът не е коректен, програмата влошава "настроението" си, което води до редица наказания.

Когато приложението е "доволно", то сияе в синьо и предлага награди като комплименти, шеги, виртуални подаръци и други забавления. Когато приложението се ядоса, се оцветява в червено и по думите на създателите му "не искате да ядосвате Carrot".

Carrot ще започне да ви прави забележки, че от няколко часа не сте свършили нищо. Следващата стъпка са наказанията, като създателите на програмата не споделят какви точно са те. Приложението разполага и със система за анализиране на въведените задачи, за да разбира дали те са реални, или въведени просто като опит да се трупа положителен рейтинг.

Carrot е разработен за устройства, използващи операционната система на Apple - iOS. Програмата вече е налична в App Store, като цената ѝ е 99 цента.

Подкрепи Economic.bg