Олимпиадата в Лондон и на HD

Това е третото голямо спортно събитие това лято, което телевизията на телекома Vivacom пуска про боно за своите клиенти

6906 ~ 1 мин. четене

Летните Олимпийски игри, които стартират този петък, ще се излъчват безплатно в HD формат по Vivacom TV. Канал БТН1 в HD ще е достъпен без допълнително заплащане за всички абонати на TV-пакетите Стандарт и Екстра, независимо дали ползват услугата самостоятелно или като част от пакетна услуга.

Това е третото голямо спортно събитие това лято, което телевизията на телекома пуска про боно за своите клиенти след ексклузивното излъчване на финала на Шампионската лига и Европейското първенство по футбол в HD формат.

За да могат да гледат HD канали, потребителите трябва да имат HD приемник. Новите абонати на Vivacom TV автоматично получават такъв, а за настоящите замяната на SD с HD приемник е напълно безплатна и може да се заяви във всеки магазин на Vivacom.

До 31 август 2012 г. всички нови и настоящи клиенти на Vivacom, които активират нова Vivacom TV услуга, получават и 50% отстъпка от цената на пакети Standart и Extra за първата четвърт от договора си. Клиентите не заплащат първоначална инсталационна такса и за трите пакета Start, Standart и Extra на Vivacom TV.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg