"Пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива"

Волен Сидеров, лидер на партия "Атака"

Цитат на деня:

Снимка: БГНЕС

204 ~ 1 мин. четене

"Каква е равносметката от последните дни – „Атака” я няма за 4 дни и държавата ще се срине. Недейте така, мислех ви за по-сериозни политически сили. Какъв е изводът за вас – пазете ни, пазете ни като стайно цвете, защото без „Атака” държавата се срива”, заяви лидерът на партията Волен Сидеров в началото на пленарното заседание.

„Дами и господа от ГЕРБ – защо дори в днешния ден, когато ще се гласува вота, който вие сте внесли, в зала не е цялата ви група, липсват ви 12 души. Липсва и лидерът ви”, добави Сидеров. Когато видя, че Бойко Борисов влиза в зала Сидеров заяви: „А, г-н Борисов. Напоследък сте станал толкова незабележим”.

„Чакате „Атака”, за да направите кворум. За какво ви беше това, г-н Борисов? За да покажете, че без мен не можете? Аз ви липсвам. Свикнете. В края на октомври имам пътуване. Имаме срещи, понякога ще отсъстваме. Но духом сме с вас. Подкрепяме ви в градивни идеи. Но идеи не виждам. Дръжте се сериозно, дръжте се на ниво. Очаквам да има дебат по въпроси, които засягат живота на българите”, коментира лидерът на „Атака”.

Подкрепи Economic.bg