Приключи първият голф турнир American Express

Участниците се състезаваха в 4 категории

148 ~ 1 мин. четене

Приключи първото издание на голф турнира American Express, който беше Пощенска банка и румънската Bancpost. И двете финансови институции са под шапката на Eurobank Group. Домакин на шампионата беше Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка. Сред гостите бяха партньори и клиенти на двете финансови институции, и на American Express. Пощенска банка е ексклузивен издател за България на международните кредитни карти American Express от 20 април 2005 г.

"Партньорството ни с American Express се развива успешно повече от 7 години. Динамиката, стремежът към високи постижения и нови възможности, с които се отличават услугите ни, всъщност са много характерни за спорта", каза Петя Димитрова.

Турнирът за голф играчи любители във формат Стейбълфорд, с двама играчи, се проведе в събота на в "Лайтхаус голф енд спа ризорт" - игрище разположено близо до Балчик. Участниците се състезаваха за отличия в 4 категории - най-добър общ резултат, резултат по нетен брой точки, "най-дълъг удар" на 12-та дупка и "най-близък до дупката удар" на 6-та.

Подкрепи Economic.bg