Примамваме Персийcкия залив със СПА и медицински туризъм

България беше представена с павилион, който представя страната ни като достъпна туристическа дестинация

236 ~ 1 мин. четене

България предлага добавена стойност на инвеститорите в областта на туризма, тъй като разполага с богато историческо наследство и природни ресурси за развитието на СПА и медицински туризъм. Това обясни на директора на Qatar Airways Акбар ал Бакър, вицепремиерът Екатерина Захариева. Тя настоя за повече директни полети на авиокомпанията до София, предаде kmeta.bg.

Захариева предложи специализираната в туристическия сектор компания Qatar Airways Holidays да анализира възможността да предлага туристически пакети от България в страните от Персийския залив в партньорство с водещи български компании от бранша. На срещата стана ясно, че Qatar Airways ще увеличи честотата на полетите си до и от София и те ще бъдат директни, всеки ден, в края на годината.

Днес следобед в Доха вицепремиерът Екатерина Захариева откри българския павилион на търговското изложение, което се организира в рамките на Световния конгрес на търговско-промишлените палати.

България беше представена с павилион, който представя страната ни като туристическа дестинация. С щандове се представят и български фирми в областта на строителството.

Подкрепи Economic.bg