Принцът е гол...в хотел в Лас Вегас

Американски сайт разпространи снимки на принц Хари без дрехи

Фотографи са успели да заснемат принц Хари в доста неловко положение - чисто гол в хотелска стая в Лас Вегас, предаде The Telegraph. Фотосите са появиха в популярен американски сайт.

На една от снимките, 27-годишният принц, "облечен" само със златен синджир на врата, е застанал пред неизвестна млада дама, която също е без дрехи. На друга - Хари, заснет в гръб, стоящ до билярдна маса, е в прегръдка с (друга или същата) жена.

Изданието отбелязва, че ако са автентични, фотосите ще нанесат голям удар на имиджа на Бъкингамския дворец и ще повдигнат сериозни въпроси за качеството на охраната на принца.

В по-младежките си години, принц Хари полагаше големи усилия, за да се дистанцира от образа на плейбой, внимателно подбирайки пуличните си изяви. Миналият месец, той бе заснет до кралицата по време на церемонията по закриване на Олимпийските игри.

Според сайта TMZ, разпространил снимките, във въпросната вечер Хари е бил заснет във ВИП стаята на хотела "Уин Резорт" в Лас Вегас - луксозен 5-звезден хотел с казино в "сърцето" на Вегас. Апартамент с три спални, рум сервиз, различни игри и забавления като билярдна маса там може да бъде нает за около 5 хиляди паунда на вечер.

Коментари: 0