Продават баня, направена от шоколад

Maderno Sweet съдържа 9.4 млн. калории

Продават баня, направена от шоколад
4163 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Баня, направена изцяло от белгийски шоколад се продава за 80 000 паунда. Maderno Sweet съдържа 9.4 млн. калории и е дело на компанията Choccywoccydoodah и сайтът Bathrooms.com.

В банята има вана, мивка, тоалетна и дори биде, пише БГНЕС. Направата и доставката на цялото помещение отнема 2-3 месеца, а животът й продължава не повече от 6 месеца при подходяща температура.

Идеята за банята дошла от честата грешка на британците да бъркат в интернет думата suite, която означава апартамент, с думата sweet (сладък).

"Тази грешка ни накара да се замислим дали да не направим баня от нещо сладко. Срещнахме се с представители на шоколадовата компания Choccywoccydoodah и създадохме шоколадовата баня в реални размери", се казва в описанието на банята.

Цялото помещение от шоколад се продава за 80 000 паунда, а само ваната, която съдържа 8 млн. калории струва 50 000 паунда. Тоалетната с почти 1 млн. калории е 14 000 паунда, а мивката и бидето съдържат по 210 000 калории и струват съответно 9000 и 7000 паунда.

Създателите на шоколадовата баня предупреждават, че тя не може да бъде използвана по предназначение.

Коментари: 0