Продават редакцията на списание Hustler

По информация на Bloomberg купувачи предлагат за 10-етажната сграда 85 млн. долара

504 ~ 1 мин. четене
Георги Желязков Автор: Георги Желязков

Лари Флинт, издателят на месечното порнографско списание Hustler, обмисля да продаде 10-етажната сграда в Бевърлихилс, в която се помещава редакцията на изданието. Това беше обявено от говорителя на компанията, цитиран от Bloomberg.

От свой източник Bloomberg знае, че в наддаването са останали трима участника, като офертата е около 85 млн. долара. Евентуални купувачи са Tishman Speyer Properties, собственик на Rockefeller Center в Ню Йорк, Douglas Emmett, фонд за недвижими имоти и REIT Kilroy Realty.

"Проучваме възможностите за продажба на сградата", коментира вицепрезидентът по комуникациите на Flynt Management Group Артур Санто. "Това е ценен актив, чийто капитал може да бъде използван по-продуктивно в други направления. На този етап обаче няма взето решение по този въпрос", добавя той.

Сградата е построена през 1972 г., като първоначалното й предназначение е да бъде седалище на банка Great Western Savings. Овалната черна сграда с форма на кула е с разгърната площ от 19 300 кв. фута. Флинт я купува през 1984 г.

Подкрепи Economic.bg