Samsung представи ново поколение принтери

Устройствата позволяват печат от телефона или таблета

Samsung Electronics представи три нови серии цветни лазерни принтери, съобщиха от компанията. С тях дружеството ще предложи по-прецизно възпроизвеждането на цветовете и ще даде повече възможности за намаляване на общата цена на устройствата, твърдят от Samsung. Всички нови мултифункционални устройства са с Easy Document Creator за лесно създаване на документи в различни формати и директното им споделяне в социалните мрежи.

"Акцентите в новите ни решения са екологичност и ергономичен дизайн", коментира Шакир Ахмедов, мениджър ИТ решения в софийския офис на Samsung Electronics.

Новите устройства работят с полимеризиран тонер по собствена технология. Благодарение на нея фокусът на текстовете и изображенията автоматично се изостря и се елиминират белите пролуки зад по-големите обекти. Екологичността се изразява в работа при по-ниска температура, а двуядрените процесори свеждат до минимум разхода на електроенергия. Принтерите разполагат и с Eco бутон, с който всеки потребител може допълнително да намали разхода на електроенергия, тонер и хартия.

Устройствата поддържат и приложението Samsung Mobile Print за директен печат от телефона или таблета, дори без наличие на Wi-Fi мрежа.

Коментари: 0