Vivacom пусна в продажба Galaxy S4 на Samsung

Цените започват от 34.90 лв. на месец или 799.90 лв. в брой

Автор: Силвия Георгиева

Третият мобилен оператор на българския пазар - Vivacom, от днес предлага в магазините си Galaxy S4 - най-новият смартфон на южнокорейската технологична корпорация Samsung.

Флагманът е с много мощни параметри, които съчетават най-доброто и подобряват в пъти предшествениците от галактическата серия от гледна точка на екран, хардуерни характеристики и удобство. Vivacom ще предлага Galaxy S4 за 34.90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 799.90 лв., обясниха от телекома.

Най-важните технически параметри, с които се отличава Galaxy S4 са 5-инчовия full HD Super AMOLED дисплей, четириядреният 1.9 GHz процесор и 13-мегапикселовата камера с full HD видео запис и Dual Shot функция. Възможността за Dual Shot позволява предната и задната камера да се включат едновременно за записването на снимки или видео с изображението от предната камера на фона на това, което бива заснето със задната или обратното.

Samsung Galaxy S4 работи с операционната система Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean). Телефонът е с 16GB вградена памет и още 2GB RAM. Смартфонът е по-лек и тънък от своя предшественик и е снабден с много нови функции.

Коментари: 0