Xperia E ще се продава за 205 долара в Европа

Остава да се изясни само точната дата за пускане на устройството на пазара

Xperia E - един от двата най-нови смартфона на японската корпорация Sony ще се продава на цена от 205 долара на европейския пазар. Освен Xperia E, преди седмица японската компания представи и моделът E Dual. Устройството с две SIM карти ще струва с 13 долара повече, съобщи digital.

Сега остава да се изясни и точната дата, на която компанията ще стартира доставките на двата смартфона на пазара. Очаква се това да се случи през първите три месеца на следващата година. Техническите спецификации на Xperia Е и Xperia E Dual включват 3.5-инчови дисплеи с резолюция от 480х320 пиксела, 512 МВ RAM памет и вграден капацитет за съхранение на данни от 4GB, който може да бъде увеличен до 32GB с microSD слот.

На гърба са разположени 3.15-мегапикселови камери, а моделите се захранват от 1 GHz Qualcomm процесори. Телефоните поддържат Bluetooth, Wi-Fi и A-GPS. Батериите са с капацитет 1500mAh. Смартфонът Xperia E работи с Android 4.1 OS, докато устройството с две SIM карти ще оперира с Ice Cream Sandwich OS при премиерата на пазара.

Коментари: 0