Банка погасява заемите на 10 клиенти

Те ще бъдат изтеглени с томбола

Банка погасява заемите на 10 клиенти
280 ~ 1 мин. четене

TBI bank изплаща договорите за кредит на 10 късметлии. Това е възможно в рамките на кампанията на банката “Празниците продължават”. Всеки клиент, сключил договор за кредит или кредитна карта до 31 март участва в томбола за автоматичнo погасяване на задълженията си.

Максимален размер на кредита, който може да бъде автоматично погасен, е 5 400 лв.

В рамките на кампанията всеки клиент на TBI bank може да активира и кредитна карта без месечна такса за първите шест месеца.

През празничния декември с помощта на TBI bank клиентите са закупили най-много телевизори, мобилни телефони и преносими компютри. Средният размер на отпуснатото финансиране от TBI bank през изминалия месец за различни стоки и продукти е 1 007 лв., показва анализ на банката.

 

Клиентите на TBI bank могат да се възползват от кредит Бързи пари и кредит Бързи покупки. Бързи пари е кредит с максимален размер до 7500 лв., който се одобрява от 5 мин. до 2 часа. За целево финансиране на потребителски стоки Бързи покупки TBI bank подпомага клиентите с отпускане на заем до 5 мин. във всеки от 4800-те търговски обекта, сключили договор с банката.
Подкрепи Economic.bg