Боян Томов: Горд съм, че сп. „Икономика” вече работи с КРИБ

Партнираме си с бизнеса в името на българската икономика

Боян Томов: Горд съм, че сп. „Икономика” вече работи с КРИБ

Снимка: Стоян Йотов

Автор: Илия Лазаров

„Горд съм, че в началото на тази година започнахме работа с най-голямата работодателска организация в България. Ние от сп. „Икономика” сме изключително признателни, че имаме такъв сериозен партньор. Ето защо предоставихме ексклузивните права в организацията и провеждането на конкурса на КРИБ.”

 Това заяви изпълнителният директор на „Медия Икономика България” Боян Томов по време на конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2015”, предаде репортер на Economic.bg.

„Списание „Икономика” вече се чете от над 150 хил. души на български и от  повече от 400 хил. души на руски и английски. Няма по-голямо списание. Икономическият ни сайт Economic.bg е един от най-посещаваните български сайтове с икономическа и международна насоченост”, допълни Томов.

„Много от хората, които са получавали тази награда са тук. Те са наши партньори, с които работим успешно в името на българската икономика и бизнес. Именно затова ще връча наградата на една дама, която е ключов партньор на бизнеса, партньор на всички нас – Зарина Генчева”, завърши той и връчи специалната награда "Партньор на бизнеса" на ръководителката на "Метрореклама" Зарина Генчева.  

Коментари: 0