Боян Томов към кметовете: Обещавайте по-малко, но го изпълнявайте

Авторитетната надпревара \"Кмет на годината\" с онлайн гласуване се организира за седма поредна година от Kmeta.bg

Боян Томов към кметовете: Обещавайте по-малко, но го изпълнявайте

Снимка: Economic.bg/Красимир Свраков

За четири години пуснахме хиляди материали за развитието на българските общини и какво прави българският кмет. Те бяха в духа на по-модерно училище, по-модерни улици, осветление, смарт сити, инвестиции. През последните дни няколко големи завода отвориха врати и разкриха нови работни места у нас. За нас е изключително важно да представяме добрите практики и проекти, които кметовете реализирате. Това каза в началото на церемонията "Кмет на годината за мандат 2015-2019" Боян Томов, изпълнителен директор на Портала на българските общини Kmeta.bg и организатор на конкурса "Кмет на годината".

„Очакваме от вас през следващите четири години, в които ще управлявате - да обещавате по-малко, но да изпълнявате, да бъдете по-близо до гражданите, да направите, така че с гордо вдигната глава да ходите във вашите населени места. Един кмет не трябва да се срамува от съгражданите си“, заяви Боян Томов.
„Българският кмет все повече се състезава с идеи, той е все-по амбициозен и това допринася за всички нас – гражданите на тази държава“, каза още Томов.

Авторитетната надпревара "Кмет на годината" с онлайн гласуване се организира за седма поредна година от единствената медия у нас, която следи работата на всичките 265 общини в България – Порталът на българските общини Kmeta.bg. Стотици хиляди граждани дават оценка на работата на кметовете си и така насърчават местните администрации да разработват повече проекти, за да превърнат градовете в удобно и по-привлекателно място за живеене.
Коментари: 0