Bulgaria Air възобновява полетите до Израел

Линиите ще се изпълняват два пъти седмично при засилени противоепидемични мерки

Bulgaria Air възобновява полетите до Израел

Снимка: Bulgaria Air

436 ~ 1 мин. четене
Автор: Economic.bg

Bulgaria Air възстановява редовните си полети между София и Тел Авив от 25 март. рестартирането на линията е възможно заради облекчаването на изисквания за пътуване от и до Израел. Полетите ще се извършват два пъти седмично – всеки четвъртък и неделя, а билетите вече са пуснати в продажба.

Националният авиопревозвач напомня, че съгласно разпоредбите за влизане в Израел всички входящи пътници в страната трябва да представят отрицателен PCR тест, извършен 72 часа преди заминаването. Пристигащите от България подлежат и на 14-дневна карантина.

Bulgaria Air съобщава, че всички клиенти на компанията могат да направят своя PCR или антигенен тест на място на Летище София, където сертифицирана лаборатория предлага тези услуги, а резултатите от направените PCR тестове между 03:00 и 18.00 ч ще излизат в рамките на 2 часа, а от антигенни тестове – за около 20 минути.

За да се погрижи за безопасността на пасажерите, Bulgaria Air извършва постоянна дезинфекция на самолетите си, а на борда е въведена специална организация – предпазните маски са задължителни по време на целия полет, а екипажите посрещат и обслужват пътници и с предпазни ръкавици.

Коментари: 0