Да надникнем в новия футуристичен магазин на Apple

Първият по рода си плаващ магазин на Apple отвори врати

Да надникнем в новия футуристичен магазин на Apple 4 Снимки

Снимка: БТА

Първият по рода си плаващ магазин на Apple отвори врати вчера в Сингапур и вече имаме по-добър поглед върху футуристичния му дизайн.

Куполообразната структура, която се намира в Apple Marina Bay Sands, е направена от 114 парчета стъкло. Той разполага с 360-градусов изглед на островния град-държава.

Това ще бъде първото място на Apple, което ще включва подводна заседателна зала, разположена на долното ниво на магазина, където разработчиците и предприемачите могат да провеждат срещи с членове на екипа на компанията.

Изграждането на футуристичния магазин е вдъхновено от Пантеона в Рим, който в момента служи като католическа църква.

В резултат на опасенията относно коронавируса, Apple Marina Bay Sands първоначално ще ограничава броя клиенти. Тези, които искат да го посетят, трябва да се регистрират онлайн и да резервират място.

Този чисто нов магазин ще бъде третият търговски обект на Apple, разположен в Сингапур - център на световните бизнес пътувания. Като такова, това място ще включва разнообразен набор от служители, които наброяват близо 150 и говорят общо 23 езика.

Преди тази седмица мястото все още беше покрито, скривайки пълния ефект на стъклените панели. Тогава Apple само дразнеше, че ще отвори „скоро“.

Коментари: 0