Над 250 доброволци ще почистват центъра за деца с аутизъм

Акцията по почисвтане и озеленяване ще бъде открита от кмета на гр. София Йорданка Фандъкова

Над 250 доброволци ще почистват центъра за деца с аутизъм
180 ~ 1 мин. четене

На 22 март по случай Първа пролет и организирани от заместник министъра на младежта и спорта Калин Каменов доброволци в 9.00 часа ще се съберат в сградата в Горубляне, предоставена от Столична община за изграждане на Обучителен център за деца с аутизъм по Приложен поведенчески анализ- науката, доказана в световен мащаб, че най- добре и устойчиво изгражда мотивация у деца с аутизъм и модифицира тяхното поведение.

Доброволците, заявили желанието си да вземат участие в благородната инициатива по почистване и озеленяване на двора на Детския център, са над 250. 

Акцията по почисвтане и озеленяване ще бъде открита от кмета на гр. София г- жа Фандъкова, кмета на район Младост д- р Авджиева и заместник министъра на младежта и спорта Калин Каменов и е подкрепена и от Зелени Системи- София. Ще се включат и известни приятели на каузата за децата с аутизъм – Елена Петрова и Йоана Драгнева. Мястото е Горубляне, ул. " Витоша" 2, в общ двор с Полицията и Общината.

Пицарии "Мамма Мия" и Федерацията по тенис се включват, като всички участници в доброволната акция, ще бъдат подкрепени за обяд с вкусна пица и освежаваща напитка.

Коментари: 0