„Енергоремонт Холдинг“ с ново търговско дружество в ОАЕ

Компанията ще участва в инфраструктурни проекти в Близкия Изток

инж. Иван Личев:

„Енергоремонт Холдинг“ с ново търговско дружество в ОАЕ
~ 2 мин.

Енергоремонт Холдинг АД е най-голямата структура в България, специализирана в проектирането, строителството, доставката и монтажа на енергийни съоръжения и пълен инженеринг на проекти „до ключ” в браншове като енергетиката, инженерната инфраструктура, промишленото строителство, минната и газово нефтена промишленост.

Фирмата е и сред големите дарители на най-голямото българско държавно техническо училище в страната: Технически Университет - София, и осигурява финансова подкрепа както за обучението на младите инженери, така и за развитието на научноизследвателската дейност.

Холдингът е член на Българския съюз по заваряване, Български атомен форум (Булатом), Българската строителна камара, Германо-Българската индустриално търговска камара, Конфедерацията на индустриалците и работодателите в България (КРИБ) и Сръбско-Българската търговска камара.

Инж. Иван Личев е Финансов директор и Председател на УС на Енергоремонт Холдинг АД . Работи в Енергоремонт Холдинг от 2004 година, а от 2007 година е член на Управителния съвет. Завършил е ”Международни икономически отношения” в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и „Електроника и автоматика” в Техническия университет София. Има опит в областта на валутните пазари, ценните книжа и управлението на портфолио.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads