Eventex Congress 2015 събира у нас професионалисти от 3 континента

Лектори на събитието ще бъдат Уейн Морис, Михаел Хайпел, Алекзандър Блас и Джереми Никълъс

Eventex Congress 2015 събира у нас професионалисти от 3 континента
3587 ~ 1 мин. четене
На 25 и 26 февруари 2015 г. в Интер Експо Център, София ще се проведе седмото поредно издание на Eventex - събитието за ивент професионалисти.  
 
Обученията ще продължат два дни и ще бъдат в облстта на ивент маркетинг и технологии, проведени от международно признати лектори; многобройни възможности за нетуъркинг и популярни фирми в областта на събитийната индустрия, които ще участват като изложители, са само част от програмата на Eventex Congress 2015.

Лектори на събитието ще са Уейн Морис (генерален директор на Guidebook - приложение за събития, използвано от организации като Facebook, Amazon, American Express и Columbia University), Михаел Хайпел (лектор на най-мащабните браншови събития като IMEX, EIBTM), Алекзандър Блас (изпълнителен директор на американския институт за иновации и носител на престижната награда на Daily Record "Топ Иноватор на Годината") и (говорител на BBC News и гласът на FIFA 14).

На 26 февруари има паралелен майсторски клас, заедно с основната програма, който е посветен на Meeting Design - наука, която повишава ефективността на бизнес срещите чрез специални техники за презентация, подреждане на залата и участниците, поведенчески тактики и т.н. 

Една от основните цели на конгреса е да полуляризира България като конгресна дестинация и София като европейска столица, която предлага отлични условия за провеждане на събития.

Вечерта, Фабрика 126 ще посрещне всички посетители на Eventex Congress 2015 на космополитно парти, което подобаващо ще закрие събитието! 


Повече информация и билети ще откриете тук


Подкрепи Economic.bg