Германска транспортна компания обмисля стартиране на бизнес в България

Това обяви ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на Република България в Берлин Стефан Йонков

Германска транспортна компания обмисля стартиране на бизнес в България

Снимка: Facebook Стефан Йонков

2513 ~ 1 мин. четене
Една от най-известните германски компании за автобусен транспорт FlixBus обмисля стартиране на дейност в България. Това обяви ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на Република България в Берлин Стефан Йонков в страницата си в социалната мрежа Facebook. 

Той благодари за доброто сътрудничество с Института за предприемачество и бизнес развитие на Университет в Любек и лично на директора на Института Проф. Кристиян Шайнер. 

"Заедно с тях организирахме посещение на германска бизнес делегация от предприемачи през есента на 2017 г., които се запознаха с българската стартъп еко-система и бизнес среда" пише в поста си Стефан Йонков. 

В резултат на визитата германски инвеститори са се запознали с възможностите за стартиране на бизнес в България. В личния си профил Стефан Йонков сподели благодарствено писмо от Университетът в Любек за организираната визита на германската бизнес делегация в България
Подкрепи Economic.bg