Gillette пусна луксозна загряваща се самобръсначка

Тя струва 200 долара

Gillette пусна луксозна загряваща се самобръсначка

Снимка: Gillette

5018 ~ 1 мин. четене
Най-новата самобръсначка на Gillette не идва с допълнително ножче или по-добра дръжка. Вместо това уредът, чиято цена е 200 долара, се нагрява, за да даде на мъжете „удоволствието от горещото бръснене".

Но за Gillette, която е собственост на конгломерата Procter & Gamble, загряващата самобръсначка не е трик. Компанията залага на това, че има клиенти за високотехнологичния луксозен уред, който има две топлинни настройки: 110 градуса и 122 градуса. Самобръсначката има вградени сензори за топлина и защитни елементи, които не позволяват прегряването й.

Миналата година Gillette пусна ограничен брой от самобръсначката на уебсайта за групово финансиране Indiegogo и всички се продадоха за една седмица.

Сега компанията пуска иновативния продукт на масовия пазар. Gillette обяви, че самобръсначката ще бъде достъпна за предварителни заявки на сайта й и в магазините на P&G Art of Shaving от днес.

Нагряващата се самобръсначка има затопляща лента от неръждаема стомана, която се загрява в рамките на секунда. Има и пет тънки ножчета, като позволява до 6 бръснения с едно зареждане. Тя също така има и безжично зареждащо устройство. Смяната на главите ще струва $25 за пакет от четири.
Коментари: 0