Глобул вече е Теленор, пуска iPhone 6

Компанията представи нови тарифни планове и обеща да предложи смартфона на Apple на значително по-ниски цени

Глобул вече е Теленор, пуска iPhone 6
5066 ~ 2 мин. четене

Глобул вече официално е Теленор България. Компанията ше използва новото си име и бранд, а уебсайтът вече ще е www.telenor.bg. Услугата MyGlobul пък става MyTelenor. Клиентите обаче няма да се налага да сменят нито сим картите си, нито номерата си, нито да преподписват договорите си, увери изпълнителният директор на компанията Стайн Ерик Велан.


 Юридическото название на компанията е променено на „Теленор България“ ЕАД и отразява промяната в собствеността ѝ, след като международната телекомуникационна компания Теленор Груп придоби GLOBUL за 717 милиона евро през август 2013 г. Компанията ще оперира на българския пазар под търговската марка Теленор.

Логото, цветовата схема и корпоративната идентичност на Теленор Груп ще бъдат включени в дизайна на всички продукти и услуги на Теленор България, на уебсайта на оператора и мобилния портал, както и във всички 250 магазина на компанията в страната, които ще бъдат обновени в близките месеци.

Велан обяви още до дни Теленор да пусне в продажба новия iPhone 6 и iPhone 6 plus на значително по-ниски цени от тези, на които в момента у нас се предлага смартфон, тъй като Теленор е изключителен представител на Apple за iPhone в България.

От днес компанията предлага на абонатите си и нови тарифни планове „Теленор Резерв”. Те включват, след изчерпването на включени по тарифа, допълнителни между 100 и 2000 резервни минути за разговор и между 200 и 10 000 МВ мобилен трафик според абонаментния план. Таксите започват от 13,99 лева на месец до 99,99 лева на месец, като тарифните планове са 7 разновидности. 


Резервът ще се активира автоматично след изчерпване на месечния пакет за потребление на абоната и е на разположение на всеки потребител на плановете Теленор Резерв, без допълнително заплащане. Валиден е за целия срок на договора – 1 или 2 години, и след изчерпване може да бъде презареден.

Изберете компанията, осигуряваща най-добър "Старт в кариерата"

Подкрепи Economic.bg