Хранителна (р)еволюция представят водещи в бранша

От 11 до 14 ноември ще се проведе изложение в Интер Експо Център

Хранителна (р)еволюция представят водещи в бранша
200 ~ 1 мин. четене
Богата палитра от вкусове ще представят специализираните изложения в хранителната индустрия МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК, които ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център. 

В тях ще вземат участие над 320 български и чуждестранни компании. Посетителите ще имат възможността да се запознаят с богата гама от храни, напитки, хранителни добавки, суровини, консумативи, материали, последни стандарти за опаковане, машини и технологии.

Изложението обединява водещите браншове в хранително-вкусовата индустрия - месопреработватели, млекопреработватели, хлебопроизводители и сладкари, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители и други. 

В изложението ще вземат участие фирми от Унгария, Румъния, Гърция, Полша, Словакия, Испания, Германия, Австрия, Холандия, Турция.

Посетителите ще могат да се включат в редица събития и конференции, дегустации и конкурси. 

Сред темите, които ще бъдат засегнати, са перспективите пред развитието на млечния бранш в България, подпомагането на лозаро-винарския сектор, предизвикателствата пред биологичното производство, хлябът и сладкишите - път към здравето, ще бъде друга водеща тема на изложбите. 

Подкрепи Economic.bg