Интервю за работа при Златан Ибрахимович

Как бихте се почувствали в подобна ситуация?

Интервю за работа при Златан Ибрахимович
3998 ~ 1 мин. четене
Автор: Кезим Медев

Несъмнено всеки човек, търсещ професионалната си реализация неведнъж се е сблъсквал с предизвикателството „интервю за работа“. Когато някой си хареса свободна позиция в някоя желана от него работа, съвсем логично е да си подаде нужните документи за кандидатстване. Не всички кандидати обаче биват одобрявани и стигат до същинската част – интервюто.

Интервюто е доста стряскащо преживяване. Колкото и добре да си подготвен, все пак чувстваш някаква несигурност, притеснен си, провеждаш хиляди монолози, като се опитваш да инсценираш всеки възможен вариант за развитие на нещата по време на интервюто. Определено напрежението е доста голямо. А чудели ли сте се някога, какво бихте изпитали, ако срещу вас вместо бъдещия ви работодател, стои някой ваш идол, като футболист например?  

Точно тази ситуация преживя кандидат за работа в шведска компания за енергийни напитки, чийто посланик е Златан Ибрахимович. Световната футболна мегазвезда се появи с куп документи, къси гащи и тениска в ролята на интервюиращ. Актьорските му качества бяха на ниво. Ибрахимович бе повече от сериозен и успя доста да притесни и изпоти кандидат служителя.

Подкрепи Economic.bg