Иванка Тръмп обяви под наем апартамента си в Манхатън

Докато чака купувач, жилището може да се наеме за 13 000 долара на месец

Иванка Тръмп обяви под наем апартамента си в Манхатън
5580 ~ 1 мин. четене

След като опакова багажа си за Вашингтон, дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка напусна луксозното си жилище в Манхатън, Ню Йорк. Но вместо да стои празен, докато му се намери купувач за цена от 4,1 млн. долара, лъскавият имот с две спални се дава под наем. Първоначално обявената цена бе 15 000 долара на месец, но сега е намалена на 13 000 долара.

Тръмп купува апартамента през 2004 г. за 1 милион долара, твърди Luxury Listings. Той се намира точно под друг пентхаус с 4 спални, който също е собственост на семейството на Иванка и съпругът й Джаред Кушнър. Намира се в лъскавата сграда на Парк Авеню, наречена Тръмп Парк Авеню в горен Ийст сайд, и се отдава, разбира се, от агенцията на Тръмп - Trump International Realty.

Жилището с площ 1500 кв. фута (около 140 кв.м) е с широко фоайе. Макар и да е с две спални, всяка от стаите е огромна. Комбинираната дневна и гостна предоставя достатъчно пространство. Кухнята заема малка площ, с мраморни плотове и първокласни уреди. Към главната спалня има и отделна баня. Сградата има и собствен фитнес.

Подкрепи Economic.bg