Издигат нов луксозен комплекс в кв. \"Изгрев\" в София

Комплексът Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн

Издигат нов луксозен комплекс в кв. \
Нов луксозен жилищен комплекс е в процес на строителство в столичния квартал "Изгрев". Той се намира в непосредствена близост до Ловен парк, басейн и тенис кортове, на пешеходно разстояние от Борисовата градина.

Проектът се изпълнява от строително-инвестиционната компания BLD Homes, съобщават от Unique Estates. Сградата е проектирана от студио "Танков" по най-съвременни стандарти за енергоефективно строителство и в унисон с архитектурния стил на престижния район.

Alba Apartments включва 101 апартамента с модерен дизайн, всички с южно изложение, красива панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива пред себе си. Сградата ще има собствена детска площадка и прилежащи зони за отдих, а за да се гарантира сигурността в комплекса е планиран контролиран достъп на посетителите. Друго предимство на комплекса са предвидените 84 подземни паркоместа и 72 гаража, които надхвърлят значително изискванията за обезпечаване на автомобилния парк. 

Проектът е в процес на реализация със заложен план за придобиване на Акт 16 до октомври 2017 г. Към момента 30% от жилищата са купени на зелено, а останалите апартаменти са обект на сериозен клиентски интерес. 

"Alba Apartments е част от новите жилищни проекти в София, интересът към които се увеличава значително през последната половин година. Клиентите търсят по-големи апартаменти с две или три спални. Качествените нови сгради, снабдени с модерни технологии и с енергийно-ефективно изпълнение, се реализират на пазара буквално за седмици", сподели Весела Илиева, изпълнителен директор на Unique Estates.
Коментари: 0