JYSK откри трети магазин в Пловдив

В следващите 4 месеца предстои веригата да влезе за първи път в още 3 града в страната

JYSK откри трети магазин в Пловдив
2534 ~ 2 мин. четене

13 години след като стъпи за първи път в България, датската верига JYSK отвори врати на третия си магазин в Пловдив. Той се намира на ул. „Македония“ 95 (квартал „Кючук Париж“) в града на тепетата и е 22-ят JYSK България у нас.  Само през август месец 2018 г. компанията откри 4 нови обекта и затвърди присъствието си в 14 български града. В следващите 4 месеца предстои JYSK България да влезе за първи път в още 3 града в страната.

По повод своята 13-годишнина JYSK България стартира празнична кампания, която ще продължи до края на месец септември. В края на лятото всички клиенти на веригата и любители на скандинавския дизайн ще могат да се радват на намаления до 65%. Традиционно за своите първи 4 работни дни на новите обекти, JYSK предлага на своите клиенти подаръци за първите 100 клиента за деня, направили покупка на стойност минимум 20 лв. Днес ще бъдат подарени 100 завивки, в петък - 100 възглавници, в събота – 100 одеяла, а в неделя – 100 хавлиени кърпи.

„И двата магазина, които открихме досега в Пловдив, се радват на изключителен интерес, което ги поставя сред най-успешните обекти на веригата в България. Както знаете, JYSK стъпи на българския пазар през 2005 г. именно в Пловдив. От тогава изминаха 13 години, които отбелязваме от края на месец август до края на септември с национална кампания, в която решихме да зарадваме нашите клиенти с намаления до 65%.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

“Магазинът в Пловдив е номер 3 за гарда и номер 22 в България. JYSK България е добре позната марка в региона, а нашата остава да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете.“, каза по повод двата нови магазина Георги Василев, регионален управител на JYSK България.

„Очаквахме с огромно вълнение този ден, защото за нас е истинска радост 13 години след първото си откриване в България, отново да имаме възможността да открием обект именно в Пловдив. Разбира се, очакваме всички почитатели на скандинавския стил с огромен избор на качествени артикули с модерен и изчистен дизайн. Щастливи сме, че и именно от тук ще започне кампанията с празничните намаления до 65% по повод годишнината на JYSK у нас.“, заяви Стоян Стоянов, управител на JYSK България в третия обект на веригата в Пловдив.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg