Къде няма да има вода в София на 10 юли 2018 г.

Вижте къде ще са ремонтите на \"Софийска вода\"

Къде няма да има вода в София на 10 юли 2018 г.
652 ~ 1 мин. четене
На 10 юли 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Марагидик" кв. „Подуене", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Петър Богдан" от ул. „Марагидик" до ул. „Слава"; ул. „Рибарица" от ул. „Петър Богдан" до ул. „Велчо Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рибарица" ъгъла с ул. „Петър Богдан".

-Във връзка с изключване на уличен водопровод  на ул. „Проф. Иван Георгов" кв. „Военна рампа", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Локомотив", ул. „Проф. Иван Георгов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Локомотив"№11.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.
Подкрепи Economic.bg