Къде няма да има вода в София на 11 юли 2018 г.

\"Софийска вода\" е планирала няколко ремонта за деня

Къде няма да има вода в София на 11 юли 2018 г.
1348 ~ 2 мин. четене
На 11 юли 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Сашо Николов - Сладура" кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Сашо Николов - Сладура" от ул. „Борис Руменов" до ул. „Асен Йорданов" и ул. „Аспарух Лешников".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сашо Николов - Сладура" ъгъла с ул. „Аспарух Лешников". 

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Проф. Димитър Михалчев" местност „Секулица" кв. „Суходол", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Проф. Димитър Михалчев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Димитър Михалчев" ъгъла с ул. „Прохладен път".

-Във връзка с разкриване на уличен водопровод  на ул. „Васил Левски" вилна зона „Кокалянски ханчета", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Държов дол", по ул. „Васил Левски" от ул. „Буката" до ул. „Държов дол".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Буката" ъгъла с ул. „Васил Левски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Подкрепи Economic.bg