Къде няма да има вода в София на 27 май 2019 г.

Предвидени са няколко ремонта в понеделник

Къде няма да има вода в София на 27 май 2019 г.
2093 ~ 1 мин. четене
На 27 май 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф.  Фритьоф Нансен", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. „Проф.  Фритьоф Нансен" до ул. „Георги Сава Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" ъгъла с ул. „Гечкенли".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рождество", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
ул. „Народно хоро" от ул. „Рождество" до ул. „Буземска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро" ъгъла с ул. „Рождество".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Нешо Бончев", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Нешо Бончев" от ул. „Лястовица" до ул. „Нешо Бончев" №23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нешо Бончев" ъгъла с ул. „Лястовица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0