Къде няма да има вода в столицата на 10 май

Къде няма да има вода в столицата на 10 май
776 ~ 2 мин. четене
От пресцентъра на Софийска вода съобщиха за планирано спиране на водоподаването на 10 май (четвъртък).

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Георги Бенковски" с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Васил Левски", ул. „Могила", ул. „Св. Спас", ул. „Рашовец", ул. „Рудината", ул. „Георги Бенковски"

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Богдан" вилна зона „Иваняне", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
вилна зона „Иваняне"

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Две могили" кв. „Кумарица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часана клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Светлина", ул. „Дъбиците", ул. „Леярска", ул. „Стадион", ул. „Иван Вазов"

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Й. Вапцаров" жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Никола Й. Вапцаров" от бул. „Черни връх" до ул. „Козяк"

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Осогово" жк. „Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Осогово" от ул. „Св. Св. Кирил и Методий" до ул. „Цар Симеон" ул. „Св. Св. Кирил и Методий" от ул. „Осогово" до ул. „Шар планина".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов" с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Юрий Гагарин", ул. „Стефан Стамболов", ул. „Миньорска", ул. „Васил Левски"

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гергана" кв. „Сеславци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Чавдар", ул. „Мургаш", ул. „Еделвайс", ул. „Св. Св. Кирил и Методий"
Коментари: 0