Къде ще спира водата в София на 19 октомври 2018 г.

\"Софийска вода\" е предвидила няколко ремонта през деня

Къде ще спира водата в София на 19 октомври 2018 г.
На 19 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран  на ул. „Мала планина", жк. „Лозенец", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Мала планина" бл. 36 и бл. 37.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: между бл.36 и бл. 37.

-Във връзка с подмяна на спирателен кран  на ул. „Лвов", кв. „Факултета", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Лвов", ул. „Доростол", бул. „Възкресение", ул. „Лайбниц".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Възкресение „ ъгъла с ул. „Доростол".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоковско шосе", кв. „Горубляне", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Самоковско шосе" от ул. „Владичина ливада" до бул. „Цариградско шосе" и ул. „Обреща".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бензиностанция OMV.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0