Къде ще спира водата в София на 22 февруари 2019 г.

Предвидени са два ремонта утре

Къде ще спира водата в София на 22 февруари 2019 г.
444 ~ 1 мин. четене
На 22 февруари 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул."Локорска", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Съзнание" от ул. „София" до ул. „Локорска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Съзнание" ъгъла с ул. „Локорска".

-Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул."Еловица", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Кимчовец", ул. „Казаните", по ул. „Момино венче" от ул. „Казаните" до ул. „Кимчовец".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Еловица" ъгъла с ул. „Кимчовец".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Подкрепи Economic.bg