KLM стартира полети до нова дестинация в Коста Рика

Те ще се извършват 4 пъти седмично от Амстердам

KLM стартира полети до нова дестинация в Коста Рика
1200 ~ 1 мин. четене
KLM обяви, че стартира директни полети до град Либерия (провинция Гуанакасте) в централноамериканската държава Коста Рика. Полетите стартират от началото на зимен сезон 2019 и ще се извършват 4 пъти седмично от летище Schiphol в Амстердам. Ще има междинно кацане в столицата на Коста Рика - Сан Хосе.

Полетът ще се осъществява с Boeing 787-9 Dreamliner, разполагащ с 30 места в World Business Class, 45 в Economy Comfort и 219 места в Economy Class. 

Гуанакасте е една от седемте провинции в Коста Рика, граничеща с Тихия океан, на около 240 км от столицата Сан Хосе. Районът е с красива крайбрежна ивица с тихи заливчета, девствени плажове и малки островчета. Климатът там е уникален, защото между ноември и април почти не пада дъжд, което превръща провинцията в желана туристическа дестинация. 

На любителите на флората и фауната пък регионът предлага зелени джунгли, обвиващи достолепни вулкани. В столицата на провинция Гуанакасте Либерия живеят 60 000 души. Модерното международно летище се намира на по-малко от 25 км от най-близкия плаж. 

"Гуанакасте е вторият най-голям регион в Коста Рика. Той е известен с  красивата си природа, която го превръща в уникална ваканционна дестинация в комбинация със Сан Хосе. Всичко това превръща Либерия в ценно допълнение към мрежата на KLM”, посочва главният изпълнителен директор на KLM Питер Елберс. 
Коментари: 0